Sunday, May 16, 2010

video
sgt terhibur tgk budak2 nie
"teacher, i love u so much..muah!"
xlama lg, hari2 aku akan jumpk dyorg, malaikat-malaikat kecil~


erm sakit kepala nie n dah nk tdo rasanya, myb bangun awal esok, insyallah..
hari nie 16 may, so selamat hari guru buat guru aku di:

tadika sinaran
tadika kemas
SK dato' hashim (1)
SK merchang
SMKA kuala abang
SMKA baling
dan juga..
KISAS

xlupa juga buat semua guru d luar sana dan bakal2 guru,
yakni saya *wish dr snirik =p* dan kawan2 seperjuangan d institut perguruan dan uni2..

nah dengar x lagu mirwana. terima kasih guru?
tekan sini tok layang lgu yg best nie..

ok nite peeps~




*mereka2 yg thun lepas wish 'hepi teacher's day kat aku,
thun nie pkt lupa abes. tak pe tak pe*
kecik ati besa kuman!

2 comments:

hani_musha said...

arghh ku mau tukaq kerjaya!!!!!

z.e.t.t.y said...

haha comei kan~

linkwithin @>--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...